Laat je stem horen!GrandVoices krijgt wekelijks vele aanvragen binnen van mensen die zich willen laten inschrijven in het stemmenbestand.


Veel van deze aanmeldingen betreffen mensen die geen ervaring hebben met het stemmenwerk en in de veronderstelling zij dat alleen het hebben van een “mooie stem” voldoende is om aan de slag te gaan als voice-over.


Dit is echter niet helemaal waar. Het werken met de stem heeft namelijk veel meer voeten in de aarde dan simpelweg het hebben van een mooie stem.

Intonatie, stembeheersing, stembereik, tekstbesef en inlevingsvermogen

zijn namelijk minstens zo belangrijk.


GrandVoices werkt met een select bestand van professionele voice-overs en spreekstemmen. Wij hebben niet de ambitie om te groeien tot het grootste stemmenbestand van Nederland maar streven naar een gevarieerd en gedegen bestand van kwalitatief goede stemmen en voice-over’s.


Wij communiceren op onze website een selectie van onze voice-overs en spreekstemmen op de website maar maken daarnaast gebruik van het zogenaamde schaduwbestand en bewaren hierin alle voice-overs en ontvangen stemdemo’s en raadplegen deze regelmatig voor diverse opdrachten. U hoeft zich dus maar één keer in te schrijven.


De kans dat je als voice-over een opdracht krijgt via GrandVoices is groter wanneer je in het bezit bent van een thuisstudio omdat we dan (over het algemeen) sneller kunnen werken, maar uiteraard zijn (ervaren) stemmen zonder een opnamemogelijkheid ook van harte welkom .


Voor spreekstemmen en voice-over’s die zich willen inschrijven

heeft GrandVoices sinds kort een online inschrijfformulier op de website.