Stemmen voor telefoon


GrandVoices is al jaren een begrip als het gaat om het leveren van hoogwaardige en professionele stemmen voor telefooncentrale en voicemail en heeft vele bedrijven en instellingen als vaste klant.


U kunt bij ons telefoonstemmen bestellen in vrijwel alle talen.

We sturen u de bestanden exact in het juiste bestandsformaat waardoor ze direct in te laden zijn op het systeem en van uitstekende kwaliteit zijn.


Uniek bij GrandVoices is de plaatsingservice voor GSM voicemails waarbijwij de voicemailproductie voor u op afstand programmeren en activeren.

GSM Voicemail


Misschien kent u het; u heeft zelf al meerdere malen de welkomstboodschap van uw voicemail ingesproken maar bent telkens niet tevreden met het resultaat en ook de standaard begroeting van uw provider kan u niet bekoren.

Laat uw voiCemail professioneel inspreken

door een voice-over van GrandVoices!Telefooncentrale voiceprompts


GrandVoices heeft veel ervaring met het leveren van voiceprompts voor telefooncentrales, VOIP systemen en telefooncentrales.

Uiteraard worden ook deze bestanden op dezelfde professionele wijze voor u geproduceerd, leveren wij de bestanden aan in elk gewenst bestandsformaat en kunnen we u helpen bij het schrijven van de juiste tekst.

Waarom GrandVoices stemmenbureau?


GrandVoices heeft ruime ervaring met het leveren van stemmen en is bovendien marktleider op het gebied van stemmen voor telefooncentrales, VOIP systemen en voicemails.


Wij helpen u kosteloos bij het schrijven van uw tekst.


Met de GrandVoices stemgarantie* bent u ervan verzekerd dat u ook in de toekomst dezelfde stem kunt bestellen wanneer u iets wil laten wijzigen of een ander type productie nodig hebt.


We hebben een uitgebreid stemmenbestand met telefoonstemmen waaruit u kunt kiezen.


GrandVoices heeft de unieke plaatsingservice waarmee uw productie voor u op afstand op de voicemail wordt geprogrammeerd

Ja! Ik wil een professionele voicemail

Bestel nu uw eigen professionele voicemail!


Beluister onze telefoonstemmen eenvoudig online: klik hier

Het tarief voor plaatsing hangt af van het aantal voicemails dat u nodig hebt.Zodra u het bestelformulier ingevuld hebt zullen wij u een prijsopgave doen toekomen.
VOICEMAIL IN LATEN SPREKEN VOICEMAILSTEM TELEFOONSTEM KPNSTEM PROFESSIONELE VOICEMAIL TELEFOONCENTRALE VOIP VOICEFILES VOICEPROMPTS BESTELLEN STEM BOEKEN BOOKING STEMMENBURO TELECOMSTEM TELEFOONCENTRALESTEM VOIPSTEM VOI VOIPSTEMMEN VOIP PROMPTS PROMPS